Mifi, wat is dat?

MiFi is een samenvoeging van ‘mobile’ en ‘WiFi’ en betekent ‘internet voor onderweg’. Via Mifi kan je, ongeacht waar je ook bent, verbinding maken met het internet.

Om die internetverbinding te krijgen gebruikt u een 3G of 4G MiFi router. Dat is een handige 4G router die werkt op een accu.

Je kunt het vergelijken met je huidige Wifi-modem in huis, maar veel kleiner, waardoor je jouw Wifi-netwerk nu overal mee naar toe kunt nemen.

Hoe werkt Mifi?

Wanneer je de router aanzet maakt het apparaat automatisch verbinding met het internet.

Dit gebeurt via een simkaart, welke wordt geplaatst in de Mifi router.

Op deze manier wordt mobiele data omgezet in een klein Wifi-netwerk waarop je met maximaal 10 apparaten tegelijkertijd verbinding kunt maken.

In de kijker:

TP-Link M73504G Mi-Fi Hotspot met display

€89

4G Mi-Fi Hotspot met display M7350

  • 4G LTE ondersteund, met max. 150 Mbps download en 50 Mbps upload snelheden
  • Ondersteunt max. 10 apparaten tegelijkertijd
  • Alle nuttige informatie in een oogopslag op de display
  • 2550 mAh batterij voor max. 10 uur gebruik
  • Te selecteren 2,4 GHz of 5 GHz dual-band WiFi
  • Uitgerust met micro SD card-sleuf voor max. 32 GB extra opslagcapaciteit

Hoge downloadsnelheid

De M7350 ondersteunt 4G/LTE, de nieuwe mobiele standaard, met downloadsnelheden tot 150Mbps. Hiermee kunt u ook onderweg HD-films streamen zonder onderbrekingen, probleemloos een video chat houden of genieten van online gamen met vrienden.

Eenvoudig delen van Wi-Fi met wel 10 apparaten

Met een TP-LINK mobiele M7350 router zet je in een handomdraai een Wi-Fi hotspot op. U hoeft hiervoor alleen maar een geactiveerde simkaart in de router te plaatsen. Volgens kunt u met wel 10 draadloze apparaten, zoals tablets, smartphones, laptops, etc gebruik maken van de mobiele 3G/4G verbinding.

Compact en ideaal ontwerp voor onderweg

Het compacte en elegante ontwerp maken de M7350 een ideale reisgenoot – op vakantie, op zakenreis of bij outdoor activiteiten.

2550mAh batterij voor grenzeloze mobiliteit

Met zijn krachtige 2550mAh batterij kan de M7350 tot wel 10 uur met maximaalvermogen* en tot 600 uur in standby-modus gebruikt worden. Daarna kunt u de router met een micro-usb kabel aan uw laptop, computer of powerbank opnieuw opladen. * De daadwerkelijke batterijduur kan variëren afhankelijk van het surfgedrag en het aantal aangesloten apparaten.

Alle informatie in één overzicht

Het praktische TFT-scherm geeft inzicht in uw dataverbruik, het batterijniveau en netwerktype (3G/4G), signaalsterkte en Wi-Fi status. Met de menuknop kunt u het netwerktype, de frequentie of roaming snel en eenvoudig aanpassen – direct op het apparaat, zonder dat u hoeft in te loggen in het webinterface.

Micro SD kaart delen via Wi-Fi

Delen van o.a. uw foto’s, muziek en video’s kan draadloos via uw netwerk vanaf een mirco SD kaart. In de M7350 is plaats voor een micro-sd kaart met een opslag tot 32GB (apart verkrijgbaar).

 

  • Veilig betalen met Bancontact, Paypal of via overschrijving.
  • Verzending: €5 of gratis afhalen in de winkel.

Similar Posts