Lente-schoonmaak van uw pc of laptop

 • De lenteschoonmaakactie: een propere computer voor €50, is afgelopen.

  Wenst u op de hoogte gehouden te worden van onze toekomstige acties en evenementen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  De lente hangt in de lucht dus is het de hoogste tijd voor de lente-schoonmaak van je computer!
  Want een snelle computer is nu eenmaal veel leuker om mee te werken!

  Een propere computer is een blije computer!

  Hoe proper het in je huis ook is, binnenin de computer is het een stal… Een draaiende computer genereert namelijk statische elektriciteit, wat haren en stof aantrekt en een smurrie achterlaat op de cooler, ventilator en andere belangrijke computeronderdelen. Hoe meer smurrie, hoe groter de kans op oververhitting van de elektronische componenten, wat grote problemen kan veroorzaken.

  Om deze problemen te vermijden, raden wij u aan om uw computer eenmaal per jaar binnen te brengen zodat wij deze voor u binnenin helemaal proper kunnen maken! De jaarlijkse stap naar een snelle computer!

  Een snelle computer is een blije gebruiker!

  Voelt Windows traag aan, heb je geen overzicht in je bestanden of duurt het lang voordat je computer is opgestart? Dan is het de hoogste tijd voor een flinke schoonmaakbeurt!

  Als je een snellere computer wilt, kunnen wij je software optimaliseren. We schonen het register op, verwijderen malware, spyware en virussen en doen de nodige updates die uw systeem vereist.

  Nu voor €50 ipv €100!

  Tot eind juni kan u bij ons uw computer laten schoonmaken voor de helft van de prijs.

  Maak snel een afspraak via ons contactformulier, wanneer u een plaatsje reserveert hoeft u uw computer niet lang te missen!

  Je hoeft natuurlijk geen afspraak te maken, je kan je computer ook gewoon binnenbrengen van dinsdag tem vrijdag tussen 10u&12u en tussen 14u&18u en op zaterdag tussen 10u&17u.