Logo datarecuperatie

Wanneer je denkt dat alles verloren is…kan Datarecuperatie nog veel redden!


Als particulier zetten we meer en meer data op digitale media. Waar we vroeger alles afgedrukt op papier kregen, zijn nu zowat alle herinneringen digitaal. Een crash van de harddisk/flash kaart/usb stick/Nas/Smartphone houdt dan meteen in dat alle dierbare souvenirs onbereikbaar zijn geworden.

Als bedrijf heeft u uw boekhouding en correspondentie op een digitale drager (harddisk, Nas, Raid, San). De meeste bedrijven hebben ook backups van hun data, maar toch kan het mis gaan. Een bepaalde map stond niet in de backup, de backup werkte niet naar behoren, of omdat men steeds op verplaatsing was kwam het er niet van een backup te nemen.

Wij werken samen met Datarecuperatie bvba om u te helpen met het terughalen van uw kostbare herinneringen en data. Met hun 17 jaar ervaring zijn ze in staat de meest complexe problemen tot een goed einde te brengen.

Waarom Datarecuperatie?

Stel je maar eens voor; al je foto’s en documenten verdwenen nadat een glas wijn over je laptop is gegaan, of door een kortsluiting of een softwareprobleem, of door een hacker… Het is zo snel gebeurd…

Daarom adviseren wij in de eerste plaats om regelmatig een backup te nemen van je data, dat kan op een externe harde schijf, op een NAS, in de cloud, … Wij adviseren je hier graag over!

Heb je echter geen backup en je bent je data kwijt, is het nog niet verloren!

Datarecuperatie recupereert data van uw defecte:

 • harde schijf
 • SSD
 • flash card
 • USB-memory stick
 • CD
 • DVD
 • RAID-systemen
 • NAS
 • SAN
 • gsm
 • tablets
 • en andere hardware die informatie bevat (zoals bvb. Trimble landmeterapparatuur)

Hoe werkt Datarecuperatie?

De Data Recovery Service bestaat uit twee onderdelen:

 • FASE I: Gratis analyse:

  Uiterlijk de werkdag na ontvangst in het labo wordt middels een analyse nagegaan of zij verwachten dat de data recovery van uw datadrager succesvol zal zijn. Indien zo, dan volgt een vrijblijvende offerte. Indien recovery niet kan (omwille van technische redenen) of mag (uw keuze) doorgaan, mag u desgewenst de defecte datadrager komen ophalen (Ieper), gratis door hen laten vernietigen, of tegen 19 Euro plus BTW (prijs geldig op datum van 11/03/2021 – kijk de prijs even na in het analysescherm) laten terugzenden per koerier.

 • FASE II: Het recupereren van uw data:

  Na uw schriftelijk akkoord op de offerte plannen zij de recovery in volgens de door u gekozen tijdsduur (tussen 24 uur en twee weken). Pas aan het eind van die periode vindt de effectieve data recovery plaats. Mocht, tegen de eerdere verwachting in, recovery helaas toch niet mogelijk zijn, dan zijn er geen kosten, behalve een eventuele terugzending. Bij een gedeeltelijke recovery: hier wordt een percentage van de offerte aangerekend. De verdeelsleutel hiervan vindt u op de offerte terug.

Hoe ga je te werk?

1) Vraag de gratis analyse van een data storage medium

2) Kies als afleverpunt Inpa Computers – Kloosterstraat 86, 2180 Ekeren.

3) Breng je te recoveren item(s) bij ons binnen, wij zorgen voor de verzending naar Datarecuperatie.

4) Datarecuperatie bezorgt je een competitief prijsbestek.

5) Na uw goedkeuring beginnen zij met de datarecuperatie en kopiëren zij de gegevens op een andere schijf.

6) U ontvangt uw data op een nieuwe harde schijf of een ander medium (cd, dvd …) met de meest gangbare capaciteit van het moment.

 

Het invullen van uw recovery aanvraag en de analyse van uw datadrager is volledig GRATIS!
Na analyse van uw datadrager ontvangt u van Datarecuperatie bvba een offerte met een vaste prijs, als u akkoord gaat met deze offerte EN zij slagen erin om een recovery uit te voeren (volledig of gedeeltelijk), dan pas zal dit worden aangerekend.
Mocht u niet willen ingaan op de offerte en u wenst uw datadrager terug, dan worden de verzendkosten hiervan aangerekend (19 € + BTW –> prijs geldig op datum van 11/03/2021 – kijk de prijs even na in het analysescherm), afhalen in het labo in Ieper is gratis.