Mail ons:

Bel ons (alleen zakelijk):

Boek een afspraak met Pascal

Je computer beveiligen is de dag van vandaag een absolute must.

En dat geldt in het bijzonder voor ondernemers.

Cybercriminelen proberen immers elke dag op verschillende manieren jouw persoonlijke en vertrouwelijke gegevens, klantgegevens, logins en meer te bemachtigen.

Elke dag groeit het aantal slachtoffers van cybercriminaliteit.

En ja, daaronder ook vele kleine ondernemers…

Zij maken vaak de fout om te denken zij dat ze te klein en niet interessant genoeg zijn voor een hacker. 

Vergis je echter niet.

Kleine bedrijven worden even vaak getroffen dan middelgrote en grote bedrijven.

Want net uit die gedachtengang vloeit een te eenvoudige of zelfs onbestaande bescherming, wat van hen gemakkelijke en geprefereerde doelwitten maakt.

Daarom kunnen we niet vaak genoeg herhalen hoe belangrijk het is om je IT infrastructuur te beschermen, hoe klein ze ook is.

Investeer nu in je veiligheid om later geld te besparen.

Onderschat de dreiging niet!

Ondanks de grote gevolgen die een hack met zich kan meebrengen, blijft deze problematiek een ver van mijn bed show voor vele ondernemers….

 

❌ We zien regelmatig dat gebruik wordt gemaakt van een gratis antivirus programma. Dit zijn geen slechte programma’s,  maar bieden te weinig bescherming. Zo is er vaak geen firewall aanwezig en bieden ze geen automatische updates.

❌ Het belang van een backup is ook nog niet voldoende doorgedrongen. Nochtans, als er iets gebeurt met je data, gaande van een crash van je harde schijf tot diefstal of een waterlek, en je hebt geen reservekopie, dan ben je alles kwijt en kan je herbeginnen.  Hallo tijdsverlies! Liever niet toch?

❌ Updates worden regelmatig uitgesteld, weggeklikt en vergeten. Toch is het belangrijk om te weten dat een verouderd systeem de poorten tot een aanval wagenwijd openzet.

❌ 2-staps-verificatie, een extra beveiligingslaag die heel eenvoudig kan worden ingesteld op vele accounts, wordt amper toegepast.

❌ “Beveiliging is overbodig en te duur,” is een excuus dat graag wordt gebruikt. Toch weegt de kost van een degelijke beveiliging niet op tegen de kost van de deuk in je reputatie, imago, klantenbestand en bankrekening na een gelukte hack.

Het wordt onderschat hoe snel en gemakkelijk cybercriminelen malware, ransomeware, en andere crap kunnen installeren op een slecht beveiligde computer. Zonder dat jij het merkt.

Met soms desastreuze gevolgen.

Je mag er toch niet aan denken dat een hacker je klantgegevens zomaar op het internet te grabbel gooit, al je gegevens blokkeert of je computer mee gebruikt voor een DDOS aanval!?

Het is dus van enorm belang

👉 dat je heel bewust van bent dat de online gevaren elke dag om de hoek schuilen.

👉 en dat je je hiertegen beschermt!

Wij helpen je computer beveiligen!

Wil jij ook werken terwijl je weet dat je data veilig is en dat je beschermd bent tegen aanvallen van buitenaf?

Met onze RMM, EDR en Backup systemen bieden we jou een veiligere IT omgeving !

✅ RMM controleert je computer 24/24 op hardware fouten.

✅ EDR biedt een oerdegelijke bescherming tegen cybercriminelen.

✅ Backup zorgt voor een kopie van je belangrijke data. 

RMM Solarwinds logo

RMM -
Remote Monitoring System

Met RMM kunnen we je computers en servers op afstand bewaken en beheren.

We voeren updates uit en kunnen problemen meteen aanpakken wanneer ze zich voordoen.
​​
En dat wil zeggen dat de kans op een plotse uitval van je PC of je server drastisch verkleint, waardoor je met een gerust gemoed aan het werk blijft.

EDR -
Endpoint Detection and Response

EDR is een next-level antivirus monitoring systeem dat niet alleen ransomware kan stoppen, maar je systemen ook kan laten terugkeren naar de staat van vóór de infectie.

Het detecteert onmiddellijke verdachte bestanden en sluit ze uit. Hij kan zelfs je pc afsluiten van het internet om zo verdere schade te voorkomen.

EDR waakt over je systeem om cybercriminelen te snel af te zijn.

Backup Solarwinds logo


Backup
 

Met de professionele backup wordt je belangrijke data opgeslagen in een zwaar beveiligde cloud.

Geraakt je pc toch geïnfecteerd of geblokkeerd, dan kunnen we een propere en veilige backup terugplaatsen en zo je verlies aan data en tijdsverlies van niet te kunnen werken tot een absoluut minimum herleiden.

Meer weten?