Pascal
Inne
Joeri | Inpa Computers
Joeri

Tom
Tom

Wij zorgen voor jouw computer, veiligheid van je gegevens en gemak

Computers, tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Onze data moet overal beschikbaar zijn, zonder dat onze persoonlijke gegevens kunnen worden onderschept. Beveiliging is dus heel belangrijk.

Daarnaast is het cruciaal dat je supersnel geholpen wordt wanneer je toestel er de brui aan geeft. En dus herstellen we alle merken in onze eigen hersteldienst. En krijg je je printer niet geïnstalleerd, geen probleem, wij komen gewoon even langs!

Ook een nieuwe computer aankopen kan heel relax! Want als je een afspraak maakt, dan reserveren wij voor jou een persoonlijk shopmomentje.

We make IT easy

Je computer hersteld krijgen hoeft niet moeilijk te zijn. Kleine problemen kunnen vanop afstand worden opgelost en we komen ook bij je thuis of op kantoor (in de buurt van Ekeren – Antwerpen). Alle andere herstellingen worden uitgevoerd in onze eigen herstelruimte. Zo hoef je je computer niet lang te missen.

Daarnaast zijn er talrijke toepassingen beschikbaar om het leven makkelijker te maken.  Soms weet je niet dat ze bestaan of hoe je ze moet gebruiken. Ook daarmee kunnen wij je helpen. Wij geven je bij elke aankoop de nodige tips en adviezen. En dit zowel in onze winkel als via onze webwinkel en social media.

We make IT personal

Niets zo onpersoonlijk als een megastore waarbij je de computer uit de rekken haalt. Wij begeleiden je stap voor stap bij je aankoop zodat je terechtkomt bij het toestel dat je nodig hebt.

En dat kan op een hele relaxte manier! Want wanneer je een afspraak maakt, dan reserveren wij voor jou een persoonlijk shopmomentje, waarbij je onze volledige aandacht krijgt. We gaan op zoek naar de computer die je nodig hebt.

We make IT safe

Je foto’s, muziek, documenten, persoonlijke gegevens… Al je data staat allemaal wel ergens opgeslagen. Op de computer, op een externe schijf, of misschien wel in de cloud. Maar staan ze daar wel veilig? Welke data heb je nog als je computer sneuvelt in een brand, of wanneer je computer wordt gegijzeld? Welke persoonlijke gegevens kan een hacker bemachtigen? En heb je je foto’s nog als je je smartphone in bad laat vallen?

In tijden van cyberaanvallen, phishing, spoofing, scamming,… denk je best aan een goede beveiliging van je gegevens. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn. Ook daarvoor bieden wij verschillende oplossingen.

Ben je toch je data kwijt, weet dan dat er altijd manieren zijn om deze terug te halen. Maar pas op, dit kan heel erg duur uitvallen. Voorkomen is dus beter dan genezen!