zakelijke oplossingen - leasing

Heb je een eigen bedrijf en wil jij graag IT-materiaal leasen? Dan is dat zeker geen slecht idee.

De vergevorderde digitalisering van de samenleving zorgt ervoor dat je als bedrijf haast niet meer zonder geavanceerd IT-materiaal kan.

Deze spullen zijn echter niet zo goedkoop, en deze aankopen kunnen al snel een hele hap uit je beschikbare budget betekenen.

Het goede nieuws is dat je kan kiezen om ze te leasen, om zo je financiële ademruimte groter te houden.

In dit artikel vind je 7 belangrijke voordelen van het leasen van je IT-materialen.


#1: Lease tot 100% van de waarde

Via onze partner Grenke financieren wij tot 100% van de aanschafwaarde.

Dat is interessant voor bedrijven die onvoldoende financiële middelen hebben om investeringen te doen.

Via leasing kan je de mensen in je bedrijf laten werken met geavanceerd IT-materiaal zonder dat het impact heeft op je liquide middelen.

#2: Blijf helemaal mee met de nieuwste technologie

We worden geconfronteerd met een extreem snelle digitalisering en technologie. Voor je het weet worden bepaalde IT-materialen al minder bruikbaar…

Ook daarvoor is het leasen van IT-materiaal geen slecht idee. Het biedt namelijk de mogelijkheid om helemaal bij te blijven met de nieuwste technologie en de laatste technische snufjes.

Dat is niet alleen voordelig voor het blijvend optimaliseren van je bedrijfsprocessen, tegelijkertijd kun je daarmee ook je concurrenten te slim af zijn…

Leasing maakt het mogelijk om apparatuur te betalen die anders te duur zou zijn om aan te schaffen. Elke 2-3 jaar een vernieuwde en veilige werkplek met de nieuwste hard- en software? Het kan!

#3: Behoud financiële ruimte om te groeien

Ben je een startende ondernemer? In dat geval wordt je geconfronteerd met verschillende kosten. Denk aan de kosten voor een bedrijfspand, inventaris, personeel,..

En daarnaast wil je groeien, maar daarvoor heb je financiële ruimte nodig…

Leasen van IT-materiaal biedt je die financiële ruimte, omdat je de aanschafkosten van het IT-materiaal niet in één keer hoeft te betalen, maar kan spreiden over 24, 36 of 48 maanden.

#4: Vaste afbetalingen met flexibele opties

Wij hanteren een vast afbetalingsbedrag en daarmee heb jij de zekerheid van een betrouwbare kostenplanning.

Flexibel, want uiteraard kan de situatie in je bedrijf veranderen tijdens de looptijd van het contract. Gaan de zaken goed en neem je nieuwe medewerkers aan? Deze mensen hebben natuurlijk ook IT-materiaal nodig. En ook dat is geen probleem, je voegt gewoon extra IT-materialen toe aan het contract!

#5: Extra services: levering, plaatsing en installatie

Extra service? Yes please!

We kunnen de producten bij je afleveren. Ook de plaatsing en installatie maken wij graag voor jou in orde (binnen ons service-gebied).

Laat je dit aan ons over, dan weet je zeker dat het goed gaat. En je kan deze extra services moeiteloos mee opnemen in het contract.

#6: Meerdere mogelijkheden na afloop van de huurtermijn

Is de huurtermijn verlopen? Dan heb je verschillende mogelijkheden:

  1. Je kan alle geleasede materialen terugbrengen. Het is dan mogelijk om een nieuw contract aan te gaan. Dit is de meest voor de hand liggende optie als je steeds wil kunnen werken met de meest recente IT-materialen.
  2. Ben je erg tevreden over de materialen en wil je ze niet vervangen? Dan kan je ze ook aankopen tegen de huidige marktwaarde.
  3. Een andere optie is om het huidige contract te verlengen.

#7: Alles onder één dak: aankoopadvies, financiering, service en support

Bij eventuele vragen en problemen staan wij altijd voor je klaar, en dat op alle gebieden: van het advies bij je aankopen tot aan de financiering, naservice en support.

Deze alles-onder-1-dak-aanpak is heel waardevol voor onze klanten. Veel bedrijven die gebruikmaken van onze diensten ervaren dit als een groot goed.


Is na het lezen van dit artikel je nieuwsgierigheid over het leasen van IT-materialen geprikkeld? Wil je graag meer weten en heb je aanvullende informatie nodig?

Geen probleem! Neem gerust contact met ons op of maak meteen een afspraak via de online kalender! In alle rust bekijken we graag samen met jou hoe we je IT-wensen in realiteit kunnen omzetten!

Vergelijkbare berichten