Laptoptas

Toegegeven, als je een nieuwe laptop koopt, dan is dat een stevige financiële investering. Maar afgezet tegen de vele uren waarbij je er waarschijnlijk gebruik van maakt, valt dat bedrag eigenlijk best wel mee…

En misschien koop je er nog een muis bij, of randapparatuur…

Een laptoptas is mogelijk wel het laatste waar je dan nog aan denkt.

Geeft niet hoor, je bent lang niet de enige. Veel mensen denken geld te besparen door geen euro’s uit te geven aan een hoes of tas voor hun nieuwe laptop. Maar of dat altijd een goede keuze is… Nou…

In dit artikel geven we je graag een aantal voorbeeldsituaties die aantonen waarom jouw laptop beschermen weliswaar een kleine uitgave vraagt, maar in deze, regelmatig voorkomende gevallen juist hoge kosten kunnen voorkomen:


Hoe veilig is een rugzak voor je kwetsbare laptop?

Dat een rugzak gemakkelijk is, dat staat vast. Maar krijgt je laptop ook voldoende bescherming van je rugzak?

In de meeste gevallen wel, als je hem netjes op je rug draagt en na aankomst rustig op een tafel of de grond zet.

Maar wat gebeurt er met je laptop als je rugzak valt, doordat er onverwacht een band losschiet? Wat is het effect op je laptop als je je rugzak per ongeluk tegen een muur zwiept, en je vergeten was dat deze keer je laptop er wél in zat?

Juist: hij krijgt een grotere oplawaai dan wanneer hij was voorzien van een beschermende laptophoes.


Zonneschijn en regen

Je bent wellicht een mooi-weer-fietser. Fietsen is heerlijk, zeker als de zon schijnt, en een prima alternatief voor andere vervoersmogelijkheden. Maar je zal vast ook wel eens je stalen ros gebruiken als het regent, verwacht of onverwacht.

Hoe goed wordt je laptop, denk je, beschermd als hij los in je rugzak zit, waar op een gegeven moment het regenwater doorheen sijpelt? Niet dus.

Een degelijke laptoptas kan in dat geval veel schade voorkomen, omdat die in ieder geval een heel stuk beter bestand is tegen regen en ander vocht.


Wanneer water (of koffie) niet alleen in je mond belandt

Je zorgt goed voor jezelf, dus heb je altijd iets eetbaars bij je. En ook het standaard flesje water ontbreekt niet in jouw tas of rugzak. Knap!

Misschien neem je zelfs je eigen koffie mee, dat scheelt een paar koppen koffie kopen in dat hippe tentje. Hartstikke slim.

Maar stel je eens voor dat de dop van je waterfles niet helemaal vastgedraaid zit, of dat je koffiebeker opeens niet meer 100% goed afsluit.

We hoeven je niet uit te leggen wat water, koffie en cola (!) kunnen aanrichten aan je naakte laptop, die je heel dankbaar was geweest als hij was aangekleed met een coole laptophoes.


Uitwijken op de fiets

Er is niet zoveel aan de hand als alles in het leven loopt zoals jij denkt, verwacht en wellicht ook hoopt. Maar je hebt ook te maken met andere mensen en weggebruikers in je leven.

Stel dat je op je fiets een uitwijkmanoeuvre moet maken doordat iemand anders zich niet aan de verkeersregels houdt. Je tas glijdt van je schouders, van je bagagedrager, of valt op de grond.

Dan maakt het echt wel een wereld van verschil of je laptop in een linnen tasje of rugzak, of in een degelijke, speciaal ontwikkelde laptoptas zit.


Met je auto in de ankers

Een andere situatie: je komt van je werk, hebt een beetje haast en legt je laptop op de achterbank. Het is immers toch maar een stukje.

Dat stukje kan echter net genoeg zijn om een keer hard te moeten remmen. En je raadt het al: je nieuwe laptop glijdt van de achterbank en belandt met een smak op de vloer. Met een beetje pech raakt hij ook de harde binnenkant van de autodeur…

Je ziet de deuken in jouw laptop, en hoopt dat hij het nog doet.

Maar op dat moment besef je dat je je laptop beter had moeten beschermen.


Extra inhoud, meer bescherming en minder ongelukken

Maar een goede laptoptas kan veel meer dan alleen je laptop beschermen, hoewel dat natuurlijk wel het belangrijkste is.

Afhankelijk van het model dat je kiest, kan er namelijk nog veel meer in. Denk hierbij aan je muis, muismat en oortjes. Maar ook je pennen, agenda en sleutels vinden hun plek in je speciaal aangeschafte tas.

Alles in één tas scheelt heel wat gesleur, waardoor je je gemakkelijker beweegt en veiliger door het verkeer manoeuvreert.


Een laptoptas is niet oubollig of saai

Vroeger waren die tassen en hoezen vooral degelijk, functioneel en vaak zwart.

Hoe anders is dat nu!

Je kiest jouw laptoptas of -hoes gewoon in de kleur die jij wil en wordt daarmee onderdeel van jouw uitstraling.

Geloof ons: met de juiste keuze wordt jouw laptoptas of laptophoes een echte blikvanger, een hebbeding dat iedereen wil hebben, liefst vandaag nog.


👉 Word je ook gek van rondslingerende laptop accessoires?
👉 Vind je nooit de kabel die je nodig hebt?
👉 Vergeet je regelmatig je muis?
👉 Zoek je ook een oerdegelijke tas om je laptop te beschermen?

Wat als we je een plek konden geven om al je spullen te verzamelen, zodat je alles altijd meteen bij de hand hebt?

En dat je kan kiezen tussen verschillende designs, waarvan er ongetwijfeld één bij jou past?

Wij stellen je graag voor aan… tromfgeroffel… de Bombata laptoptassen!

Vergelijkbare berichten